Na krste diára českého superstáristu pobodali dvoch mužov

NETKY.SK • 12 December 2013, 09:43 • 2 min
Na krste diára českého superstáristu pobodali dvoch mužov

PRAHA - Na krste diára s názvom Help to Syria, ktorého autorom je český spevák Sámer Issa, pobodali do hrudníka dvoch mužov. Konflikt sa odohral v pražskom Coco café disco bare a bývalý SuperStarista nebol jeho účastníkom.

slovakia

left justify in out

Podľa polície prišli okolo 22:00 do klubu štyria alebo piati muži, ktorí vystúpili z čierneho Porsche Cayenne. Vo vnútri sa stretli s troma návštevníkmi a na dvoch z nich zaútočili. "Prvé hliadky prišli na miesto už dve minúty po oznámení, útočníkov sa im však nepodarilo zastihnúť. Pracujeme aj s verziou, že mohlo ísť o cudzincov, ale v tejto chvíli je ešte priskoro na nejaké závery," vysvetlil hovorca pražskej polície Jan Daněk a doplnil, že policajti sa tiež snažia zaistiť kamerové záznamy. 

Sámer Issa chce prostredníctvom spomínaného diára na rok 2014 pomôcť deťom v Sýrii, odkiaľ pochádza jeho otec. Spevák sa zviditeľnil v súťaži Česko hledá SuperStar. Na konte má albumy Busted (2004), Break the Silence (2005) či My Way (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies