Na kradnutom aute dupol na plyn, po naháňačke ho chytili

NETKY.SK • 12 Február 2015, 12:33 • 2 min
Na kradnutom aute dupol na plyn, po naháňačke ho chytili

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Na ukradnutom aute prekročil rýchlosť, po policajnej naháňačke skončil v rukách mužov zákona 31-ročný Maďar.

slovakia

left justify in out

Policajti dokonca museli použiť služobné zbrane. Vodiča Seatu Alhambra s nitrianskymi značkami, ktorý prekročil rýchlosť o 30 km/h zbadala hliadka na ceste medzi Hurbanovom a Komárnom. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, auto prenasledovali, vodič však na výzvy nereagoval a tak na pomoc prišli aj ďalšie policajné hliadky. Do Maďarska sa šofér nedostal, policajti mu na Vodnej ulici v Komárne zatarasili cestu služobnými vozidlami. Muž vystúpil z auta a chcel ujsť, policajti vystrelili varovné výstrely a Maďara zadržali. Auto zmizlo v Nitre asi hodinu predtým, ako sa vodič dopustil dopravného priestupku v Komárňanskom okrese. Zadržaný muž je momentálne v policajnej cele.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies