Na košických súdoch hľadali bombu

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 15:00 • 2 min
Na košických súdoch hľadali bombu

KOŠICE - Na miestny úrad košickej mestskej časti Staré Mesto dnes o 08:18 oznámil neznámy mužský hlas, že „na súde je bomba“.

slovakia

left justify in out

„Následne bola prerušená činnosť Krajského súdu v Košiciach a troch košických okresných súdov. Po evakuácii sudcov, zamestnancov a účastníkov súdnych konaní nasledovala obhliadka budovy košických súdov na Štúrovej ulici, vrátane pracoviska na Tichej ulici, ktorá bola ukončená s negatívnym výsledkom,“ informovala hovorkyňa košických súdov Marcela Gálová.

 

Priestory hlavnej budovy košických súdov boli sprístupnené sudcom a zamestnancom o 11:45 a pre verejnosť o pol hodinu neskôr. Priestory súdu na Tichej ulici boli sprístupnené pre verejnosť o jednej popoludní.

 

V čase šírenia poplašnej správy neznámym páchateľom bolo v priestoroch Krajského súdu v Košiciach a troch košických okresných súdov približne 430 zamestnancov, sudcov, účastníkov pojednávaní a iných osôb. Na akcii sa zúčastnilo sedem príslušníkov zboru väzenskej a justičnej stráže, päť príslušníkov oddelenia PZ SR Košice – Staré Mesto, štyria hasiči, jeden psovod. Nikto sa nezranil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies