Na košickom sídlisku zasahovali hasiči, našli tam biely prášok

NETKY.SK • 15 Október 2012, 09:01 • 2 min
Na košickom sídlisku zasahovali hasiči, našli tam biely prášok

Na košickom sídlisku zasahovali hasiči, našli tam biely prášok - Krimi Prášok našli rozsypaný na rohožke pred dverami bytu. Jeho obyvateľka bola prevezená do nemocnice.

slovakia

left justify in out

img

Prášok našli rozsypaný na rohožke pred dverami bytu. Jeho obyvateľka bola prevezená do nemocnice.

Podozrivý biely prášok rozsypaný na rohožke pred dverami bytu na košickom sídlisku KVP si dnes ráno vyžiadal zásah hasičov. 

"Hasičská jednotka v protichemických oblekoch umiestnila rohožku a zvyšky prášku do špeciálnej nádoby. Prevezený bol na Regionálny úrad verejného zdravotníctva na ďalšie skúmanie," uviedol pre TASR hovorca krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Ladislav Fatura. 

Ženu, ktorá v byte na ulici Čordáková býva a prišla do kontaktu s práškom, previezli na karanténne vyšetrenie na infekčné oddelenie Univerzitnej nemocnice L. Pasteura. 

Prášok bol pred dverami bytu rozsypaný už v nedeľu (14. októbra) okolo 23.00 h, žena však nahlásila udalosť až dnes o približne 7.00 h. 

Prášok odborníci vyšetria na prítomnosť pôvodcu antraxu - Bacillus anthracis.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona