Na košickom Heringeši horelo auto

NETKY.SK • 11 November 2014, 09:41 • 2 min
Na košickom Heringeši horelo auto

KOŠICE – Požiar osobného auta KIA Ceed likvidovali košickí hasiči v noci na poľnej ceste v lokalite Heringeš pri košickom sídlisku Panoráma.

slovakia

left justify in out

Dôstojník operačného strediska dnes ráno informoval, že požiar auta im nahlásili krátko pred pol druhou. V čase príchodu hasičov už horelo celé vozidlo. Daniela K. hasičov informovala, že za približne desať minút plamene zachvátili celé vozidlo. Vozidlo patrilo firme KOPA s. r. o. Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo prehriatie motora. Podľa Daniely s vozidlom zapadli a keď sa snažili z blata vyjsť, zacítili dym. Po tom, čo vystúpili z auta, videli pod dverami plamene. Oznamovateľka nevedela spresniť rok výroby vozidla, ani poisťovňu, kde je motorové vozidlo poistené, doklady totiž ostali v aute. Podľa predbežných odhadov požiar spôsobil škodu za približne 6 000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies