Na koncerte pre kráľovnú bude hlavnou hviezdou Paul McCartney

NETKY.SK • 8 Február 2012, 07:43 • 2 min
Na koncerte pre kráľovnú bude hlavnou hviezdou Paul McCartney

Na koncerte pre kráľovnú bude hlavnou hviezdou Paul McCartney - Kultúra Paul McCartney bude hlavnou hviezdou hudobnej pocty britskej kráľovnej Alžbete II. ktorá oslavuje 60.

slovakia

left justify in out

img

Paul McCartney bude hlavnou hviezdou hudobnej pocty britskej kráľovnej Alžbete II., ktorá oslavuje 60. výročie svojho nástupu na trón.
      Koncert pred Buckinghamským palácom organizuje Gary Barlow z kapely Take That. Podľa jeho slov pôjde o prierez mnohým desaťročiami hudby.
      Okrem exbeatla McCartneyho sa 4. júna na pódiu objavia Elton John, Tom Jones, Shirley Bassey, Annie Lennox, Cliff Richard, Jessie J, chlapčenská skupina JLS a spevák Ed Sheeran.
      Barlow uviedol, že princovia William a Harry požiadali umelcov o vystúpenie pred viac ako desaťtisícovým publikom, v ktorom bude kráľovná, vojvoda z Edinburghu a ďalší členovia kráľovskej rodiny.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies