Na koncert Elánu vypravia z Bratislavy mimoriadny vlak

NETKY.SK • 8 Október 2017, 16:00 • 2 min
Na koncert Elánu vypravia z Bratislavy mimoriadny vlak

TRNAVA - Na záverečnom koncerte skupiny Elán Živých nás nedostanú, ktorý bude v piatok 13. októbra na Štadióne Antona Malatinského – City Arene v Trnave, očakávajú organizátori 16.000 návštevníkov. Keďže ide o piatok popoludnie až večer, nie sú vylúčené problémy v doprave. Preto v rámci preventívnych opatrení dovezie fanúšikov kapely do Trnavy mimoriadny vlak.

slovakia

left justify in out

"Bude vypravený zo stanice Bratislava – Hlavná stanica o 17.30 hodine. Lístok na tento vlak je možné zakúpiť si v sieťach MaxiTicket a Ticketportal. Späť do Bratislavy sa bude dať ísť bežným spojom s odchodom z Trnavy o 22.34 hodine, pričom na tento vlak je nutné si zakúpiť lístok na železničnej stanici alebo na stránke slovakrail.sk," informovala za organizátorov Andrea Čurná.

 

Ostatných návštevníkov organizátori upozorňujú, aby si vytvorili dostatočný časový predstih pri príchode do Trnavy i do City Areny. „Motoristom odporúčame využiť záchytné parkoviská v dotyku s centrom mesta, okrem nich bude k dispozícii bezplatne aj parkovisko ŽOS Trnava, Koniarekova 19,” dodala Čurná.

 

Koncert sa začne o 20. hodine, no brány štadióna sa otvoria už o 17. hodine. Priestor dostanú aj dve predkapely, o 17.30 hodine Everlong a o 18.30 hodine sa predstaví Seventh Weapon.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies