Na Kazanskej ulici v Bratislave opäť prepadli banku: Polícia pátra po páchateľovi!

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 16:48 • 2 min
Na Kazanskej ulici v Bratislave opäť prepadli banku: Polícia pátra po páchateľovi!

BRATISLAVA - Bratislavská polícia pátra po neznámom ozbrojenom páchateľovi, ktorý dnes pred 15:00 lúpežne prepadol banku na Kazanskej ulici.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, páchateľ žiadal pod hrozbou použitia zbrane od zamestnankyne peniaze. Tá mala strach o svoj život a zdravie, preto mu vydala zatiaľ nevyčíslenú sumu. Peniaze si zobral a ušiel na neznáme miesto. V čase prepadu sa v banke nikto nenachádzal, nikto sa pri ňom nezranil.

 

Páchateľ mohol mať 30 rokov, približne 180 cm. Tvár mal mierne zarastenú, bol pevnej postavy. Na hlave mal čiernu šiltovku, oblečenú mal šedú mikinu a biele nohavice. Podľa doterajších zistení bol ozbrojený krátkou guľovou zbraňou. Polícia preto žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o ňom, jeho pohybe či pobyte oznámila na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies