FOTO Na karnevale v Rio de Janeiro predstavili obrovský živý stolný futbal!

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 17:00 • 2 min
FOTO Na karnevale v Rio de Janeiro predstavili obrovský živý stolný futbal!

RIO DE JANEIRO – Všetci čo hrávajú stolný futbal sa už určite potrápili so zaseknutou loptičkou alebo panáčikmi, ktorý sa neotáčali správne v tej najnevhodnejšej chvíli. To sú len dve z mnohých vecí, čo dodávali barovým turnajom v stolnom futbale tú správnu atmosféru.

slovakia

left justify in out

Zdá sa však, že tieto situácie budeme môcť zažiť aj na vlastnej koži, keď sa ujme stolný futbal v životnej veľkosti ako ho predstavili počas karnevalu v Rio de Janeiro pred blížiacimi sa MS 2014.

Gigantický stolný futbal, ktorý predstavili počas karnevalu v Riu, bol zostavený zo živých hráčov. Celé predstavenie bolo starostlivo koordinované pri príležitosti posledných 100 dní do úvodného výkopu MS 2014, ktoré netrpezlivo očakáva celý svet. Živý hráči sa hojdali na hrazdách nad obrovským futbalovým ihriskom, ktoré prechádzalo ulicami Rio de Janeira pred tisíckami nadšených fanúšikov.

Nám neostáva nič iné, len si počkať na futbalový sviatok do júna. Zatiaľ sa však pokochajte nádhernými zábermi z brazílskeho Ria.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies