Na Justina Biebera je vydaný zatykač: Hrozí mu až 6 rokov!

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 08:07 • 2 min
Na Justina Biebera je vydaný zatykač: Hrozí mu až 6 rokov!

BUENOS AIRES - Argentínsky sudca vydal zatykač na kanadského popového speváka Justina Biebera po tom, ako spevák nereagoval na predvolanie v prípade vyšetrovania incidentu z roku 2013 v Buenos Aires.

slovakia

left justify in out

Sudca Alberto Julio Banos prostredníctvom verdiktu nariadil v piatok "okamžité zatknutie" Biebera a dvoch ochrankárov Huga Alcidesa Hesnu a Terrenca Recha Smallsa. Bieber by sa mal v Argentíne zodpovedať z obvinenia, podľa ktorého poslal osobných strážcov, aby napadli fotografa Diega Pesoa pred nočným klubom v Buenos Aires. Bieber sa však doposiaľ nevrátil do Argentíny, kde mal vypovedať v súvislosti s týmto prípadom.

 

Pokiaľ sa podarí preukázať, že spevák sa podieľal na fotografovom zranení, hrozí 21-ročnému Bieberovi v súlade s argentínskymi zákonmi trest odňatia slobody vo výške od jedného mesiaca do šiestich rokov.

 

Zatykač nešpecifikuje, či je platný aj mimo územia Argentíny, napísala agentúra AP.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies