Na Joshuu s Kličkom zvedavých už 80-tisíc ľudí

NETKY.SK • 17 Január 2017, 17:02 • 2 min
Na Joshuu s Kličkom zvedavých už 80-tisíc ľudí

LONDÝN - Aprílový londýnsky súboj v superťažkej hmotnostnej kategórii medzi britským boxerom Anthonym Joshuom a Ukrajincom Vladimirom Kličkom bude zrejme rekordný.

slovakia

left justify in out

Na očakávanú boxerskú šou vo Wembley, ktorá sa uskutoční 29. apríla, sa už predalo približne 80 000 lístkov. Promotér Eddie Hearn potvrdil, že súboj sa uskutoční na štadióne s rozšírenou kapacitou 90 000 miest. Zápas ašpiruje na prívlastok najväčšia udalosť v histórii britského boxu. Celkové tržby v predaji vstupeniek sú už teraz väčšie ako v prípade duelu Carla Frocha s Georgeom Grovesom, ktorý sa konal v Manchestri v roku 2014. Informuje o tom web Daily Mail.

 

Druhá fáza predaja lístkov na súboj Joshua - Kličko sa začala 16. januára. Ich cena sa pohybuje od 48 do 951 eur. Špeciálna VIP-vstupenka je k dispozícii za 2378 eur, čiže 2000 libier. Bojovať sa bude o profesionálny titul v organizáciách IBF, IBO a WBA.

 

Dvadsaťsedemročný Joshua má zatiaľ na konte v profesionálnom ringu iba samé víťazstvá v štýle knokautu súpera. Nazbieral ich osemnásť. Štyridsaťročný Kličko si pripísal 64 víťazstiev zo 68 súbojov. Svetoznámy Ukrajinec zatiaľ naposledy v novembri 2015 v profiringu prehral, keď prekvapujúco neuspel na body v súboji s Britom Tysonom Furym. Ten neskôr pre svoju kokaínovú aféru prišiel o opasky organizácií WBA a WBO a rozhodol sa pre liečbu zo závislosti z alkoholu a drog. Opasok verzie IBF pripadol Joshuovi po triumfe nad Ericom Molinom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona