Na Jenny McCarthy zavolal políciu jej syn

NETKY.SK • 27 Júl 2014, 13:13 • 2 min
Na Jenny McCarthy zavolal políciu jej syn

USA - Americká modelka, herečka a spisovateľka Jenny McCarthy priznala, že na ňu jej 12-ročný syn Evan zavolal políciu, keď popri šoférovaní písala SMS správu.

slovakia

left justify in out

„Šli sme autom a samozrejme som popri tom esemeskovala. Evan zavolal na políciu a nahlásil ma. Je to skutočný príbeh,“ vyhlásila 41-ročná rodáčka zo Chicaga. Ako tiež uviedla, synovi, ktorý trpí autizmom, hneď zobrala telefón a vyhodila ho z auta, pretože nechcela, aby ju vypátrali.

 

Podľa jej slov to však nebolo po prvý raz, čo jej potomok volal na políciu. „Raz im zavolal a povedal, že som ho opustila,“ povedala McCarthy, ktorá bola v tom čase pred domom a fajčila cigaretu. 

 

Jenny McCarthy v roku 1993 pózovala pre Playboy a neskôr sa stala Playmate roka. Blondína tým odštartovala svoju televíznu a filmovú kariéru, v rámci ktorej si zahrala v takmer 50 filmoch, seriáloch a televíznych reláciách. Objavila sa napríklad v horore Vreskot 3 (2000), komédii Scary Movie 3 (2003) či v ôsmich epizódach seriálu Dva a pol chlapa (2003) a jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (2005 - 2009). Od minulého roka spolumoderuje talkšou The View (2007). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies