Na Jenisejskej v Košiciach horelo auto, v Sokoli strecha chaty

NETKY.SK • 3 September 2014, 08:50 • 2 min
Na Jenisejskej v Košiciach horelo auto, v Sokoli strecha chaty

KOŠICE – Požiar osobného auta Seat Leon likvidovali dnes nadránom v Košiciach na sídlisku Nad jazerom košickí hasiči.

slovakia

left justify in out

Ako informoval dôstojník operačného strediska Miroslav Betuš, hasiči po príchode na miesto zistili, že oheň zničil motorovú časť a interiér vozidla. Požiar poškodil aj vedľa stojaci VW Golf. Oheň spôsobil škodu za približne 5 000 eur. Hasiči nevylučujú, že príčinou bolo úmyselné podpálenie. Presnú príčinu určí vyšetrovanie, prípadom sa zaoberá polícia.

 

Košickí hasiči likvidovali včera večer aj požiar rozostavanej chaty v chatovej oblasti obce Sokoľ. Ako informoval Betuš, hasiči na mieste zistili, že horí strecha chaty. Hasiči pre silné zadymenie museli pracovať v dýchacích prístrojoch. Kontrolou termovíznou kamerou odhalili skryté ohniská pod strešnou krytinou, ktorú museli rozobrať a potom ohniská zalievali. Privolali aj vyšetrovateľa príčin požiaru. Na miesto požiaru prišiel aj živnostník, od ktorého sa hasiči dozvedeli, že ukladali krytinu na strechu, pričom ju museli aj rezať. Príčinou požiaru bola pravdepodobne nedbanlivosť a neopatrnosť. Podľa predbežného odhadu majiteľovi Miroslavovi S. z Košíc vznikla škoda približne 3 000 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies