Na Jaroveckom ramene opäť horí hausbót

NETKY.SK • 10 Február 2014, 19:22 • 2 min
Na Jaroveckom ramene opäť horí hausbót

BRATISLAVA - Na Jaroveckom ramene v Bratislave znova horí hausbót. Požiar na Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave nahlásili dnes o 17.11 h.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahuje desať hasičov s troma kusmi techniky. TASR o tom informovalo Operačné stredisko HaZZ v Bratislave.
      

Pred niekoľkými dňami, v noci na 8. februára, pritom hasiči na Dunaji už jeden požiar hausbótu likvidovali. Vo vnútri sa vtedy nikto nenachádzal. "Zisťovateľ príčin požiaru sa na mieste vyjadril, že požiar vznikol pravdepodobne následkom úmyselného konania osoby," informovala 8. februára bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že presná príčina bude známa až po vykonaní expertízneho skúmania. 
      

Majiteľ predbežne vyčíslil škodu na 200.000 eur a vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies