Na internete zverejnili fotografiu zo svadby Kelly Rowland

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 12:34 • 2 min
Na internete zverejnili fotografiu zo svadby Kelly Rowland

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Rowland sa 9. mája naozaj vydala za svojho manažéra Tima Witherspoona. Pre magazín Us Weekly to prednedávnom potvrdilo viacero zdrojov z okolia páru, hovorca niekdajšej členky skupiny Destiny's Child sa ale vtedy nevyjadril.

slovakia

left justify in out

Teraz sa však na internete objavila fotografia Rowland po boku jej ženícha, čo dokazuje, že pár sa v Kostarike skutočne zosobášil. Na jednoduchom a rýchlom obrade s približne 30 hosťami sa zúčastnili napríklad bývalé členky Destiny's Child Michelle Williams a Beyoncé Knowles a tiež jej matka Tina Knowles a mladšia sestra Solange Knowles s priateľom. Medzi pozvanými, ktorí boli na žiadosť nevesty oblečení celí v bielom, boli aj Carmelo a LaLa Anthonyovci.

 

Tridsaťtriročná Rowland sa s Witherspoonom zasnúbila vlani v novembri, oficiálne to však potvrdila až o mesiac neskôr v The Queen Latifah Show. Manažér vraj speváčku požiadal o ruku najprv prostredníctvom komunikačného programu Skype v čase, keď sa nachádzala v Bulharsku. "Prvý raz sa ma spýtal cez Skype. A ja som si pomyslela 'Sme od seba tak ďaleko'. Úprimne, iba sme zízali jeden na druhého. A on sa ma spýtal a bolo také jednoduché povedať áno. Uvedomila som si 'Mám najlepšieho priateľa, s ktorým môžem kráčať životom.' Naozaj je môj najlepší priateľ," uviedla vtedy. Pár podľa slov speváčky spolu randil už niekoľko rokov, informácie o vzťahu sa však snažili držať v súkromí. Rowland bola v minulosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Royom Williamsom, no v januári 2005, len dva mesiace pred plánovanou svadbou, sa rozišli. 

 

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v spomínanej skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy Destiny's Child (1998 ), The Writing's On The Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days Of Christmas (2001) a Destiny Fulfilled (2004). Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier. Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte zatiaľ štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk A Good Game (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies