Na internete si kúpil trezor, objavil v ňom viac ako 130 kíl marihuany!

NETKY.SK • 19 August 2013, 09:34 • 2 min
Na internete si kúpil trezor, objavil v ňom viac ako 130 kíl marihuany!

TOLEDO - Muž zo západnej časti amerického štátu Ohio objavil takmer 136 kilogramov marihuany, napchatej v trezore na úschovu zbraní vyrobenom v Mexiku - trezor si kúpil nedávno na internete. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Trezor, ktorý si muž objednal od firmy Champion Safe v Utahu, vyrobili v mexickom Nogalese a nákladným autom dopravili do blízkosti mesta Mansfield v Ohiu. Zákazníkovi ju 19. júna doviezol šofér pracujúci pre firmu Champion Safe. Marihuana, ktorá bola v trezore zabalená do menších balíčkov, by mala pri pouličnom predaji hodnotu takmer 315.000 eur. V zásielke z Mexika bolo 25-30 trezorov, ale žiadny ďalší už drogy neobsahoval.

Šofér, ktorý kovovú úschovnú skrinku na zbrane doviezol zákazníkovi, bol zbavený všetkých obvinení. Vodič nákladného vozidla, ktorý zásielku previezol z Mexika, je nezvestný.

Americký národný úrad pre kontrolu obchodu s drogami (DEA) sa zvyčajne o podobné, relatívne malé množstvá marihuany nezaujíma, ale jeho agentov zaujala metóda pašovania a rozsah takejto operácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies