Na internete sa objavili súkromné fotografie nahých celebrít

NETKY.SK • 1 September 2014, 16:20 • 2 min
Na internete sa objavili súkromné fotografie nahých celebrít

BRATISLAVA - Na internete sa objavili súkromné fotografie nahých speváčok a herečiek, akými sú napríklad Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Avril Lavigne, Cara Delevingne, Jenny McCarthy alebo Kaley Cuoco.

slovakia

left justify in out

Kompetentní sa domnievajú, že zábery získal prostredníctvom služby iCloud neznámy heker a následne ich zverejnil. Firma Apple, ktorá prevádzkuje spomínanú službu, sa ku kauze zatiaľ nevyjadrila. Ariana Grande alebo Victoria Justice vyhlásili, že ide o falzifikáty. Niektoré z uvedených žien však priznali, že na záberoch sú naozaj ony.


Zástupcovia americkej herečky Jennifer Lawrence plánujú podniknúť právne kroky. "Toto je ohavné narušenie súkromia. Kontaktovali sme úrady a zažalujeme každého, kto zverejnil ukradnuté fotografie Jennifer Lawrence," uviedol pre BBC Newsbeat hovorca 24-ročnej rodáčky z mesta Louisville v Kentucky. Medzi ďalšie známe osobnosti, ktoré potvrdili pravosť záberov patrí napríklad Mary Elizabeth Winstead. Dvadsaťdeväťročná herečka napísala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, že fotografie spravila v minulosti spolu s manželom, no už dávno ich zmazala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies