Na internete sa objavili FOTO nahého Justina Biebera, jeho právnici žiadajú ich stiahnutie

NETKY.SK • 9 Október 2015, 10:56 • 2 min
Na internete sa objavili FOTO nahého Justina Biebera, jeho právnici žiadajú ich stiahnutie

NEW YORK - Právni zástupcovia kanadského speváka Justina Biebera požiadali americký denník The New York Daily News o stiahnutie nahých fotografií ich klienta. Zábery, ktoré sa dostali na verejnosť v stredu, pochádzajú z Bora Bora, kde si 21-ročný interpret užíval dovolenku s modelkou Jayde Pierce.

slovakia

left justify in out

Bieberov tím krátko potom kontaktoval denník a žiadal, aby fotografie odstránili do dvanástich hodín, inak budú kauzu riešiť súdnou cestou. "Dozvedeli sme sa, že vaša spoločnosť vlastní a zverejňuje neautorizované fotografie nášho klienta, vrátane záberov, na ktorých nie je oblečený," uviedli právnici, podľa ktorých periodikum porušilo spevákovo právo na súkromie.

 

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World. Po nej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú okrem novinky What Do You Mean? z pripravovaného albumu Purpose, aj skladby Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards. Nahrávka Purpose by sa mala dostať na trh 13. novembra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies