Na internete sa objavila skladba skupiny Spice Girls - GEM

NETKY.SK • 23 November 2016, 16:03 • 2 min
Na internete sa objavila skladba skupiny Spice Girls - GEM

BRATISLAVA - Na internete sa objavila skladba Song For Her, ktorú nahrala anglická skupina Spice Girls - GEM. V nej pôsobia Mel B, Emma Bunton a Geri Halliwell z už nefungujúcej pätice Spice Girls, v ktorej spievali aj Victoria Beckham a Melanie C.

slovakia

left justify in out

Tri členky pôvodnej zostavy Spice Girls ohlásili návrat na scénu v júli prostredníctvom videa, v ktorom poďakovali fanúšikom a fanúšičkám za dlhoročnú podporu, pričom prezradili, že pre nich chystajú prekvapenie. Zatiaľ nešpecifikovaný počin by mal byť oslavou 20. výročia megahitu Wannabe, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších debutových singlov ženskej skupiny v histórii pop music. To, že trio pracuje na novom materiáli, potvrdil aj producent Eliot Kennedy, ktorý spolupracoval so Spice Girls aj v minulosti. "Zložili sme úžasnú pieseň a jej energia bola presne taká istá ako pred 20 rokmi. Rovnako entuziastická, veľavravná a oslavná," prezradil v nedávnom rozhovore pre reláciu Good Morning Britain.

 

 

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa spolu aj na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies