Na internete predčasne pochovali Jamesa Blunta

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 19:08 • 2 min
Na internete predčasne pochovali Jamesa Blunta

Na internete predčasne pochovali Jamesa Blunta - Celebrity Na internete sa počas víkendu objavili správy, že britský spevák James Blunt zomrel. Príčinou úmrtia mala byť zástava srdca.

slovakia

left justify in out

img

Na internete sa počas víkendu objavili správy, že britský spevák James Blunt zomrel. Príčinou úmrtia mala byť zástava srdca. Informácia sa objavila na webovom portáli benkling.com, pričom sa odvolávala na spravodajskú televíziu CNN a nápadne sa podobala na prvé správy o úmrtí Michaela Jacksona. Majiteľom webu je 20-ročný Ben Kling z Bostonu a zatiaľ nie je jasné, čo ho k šíreniu informácií o úmrtí speváka viedlo.

Tridsaťosemročný Blunt predal celosvetovo viac ako 18 miliónov albumov. Jeho debut Back to Bedlam (2004) sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Okrem toho vydal albumy All the Lost Souls (2007) a Some Kind of Trouble (2010). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Goodbye My Lover, Same Mistake či 1973. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch MTV Video Music Awards a päť ráz si vyslúžil nomináciu na Grammy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies