Na internet unikli FOTO: Beyoncé bez retuše

NETKY.SK • 19 Február 2015, 16:27 • 2 min
Na internet unikli FOTO: Beyoncé bez retuše

LOS ANGELES – Aj Beyoncé (33) je len obyčajný človek. Americká speváčka asi nie je moc nadšená, pretože sa na internete objavili jej nevyretušované fotografie.

slovakia

left justify in out

Zábery pochádzajú z natáčania reklamy, ktorú speváčka robila pre kozmetickú firmu L’Oreal. Tridsaťtriročná hviezda má v reklame dokonale hladkú pleť bez vrások, avšak v skutočnosti je tomu úplne inak.

 

Na záberoch, ktoré unikli na internet má Beyoncé na sebe tonu mejkapu, ktorý však nedokázal zakryť všetky jej nedokonalosti - vrásky, jazvy, vyrážky a aj materské znamienka. Speváčka teda nie je až tak dokonalá ako vyzerá vo svojich videách.

 

Veď posúďte sami...

 

img

 

img

 

img

 

Takto vyzerala reklama, ktorú pre L’Oreal natáčala.

 

 

Tridsaťtriročná Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch minulého storočia ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a spomínaný Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová interpretka. Beyoncé a Jay Z sú manželmi od roku 2008 a v januári 2012 sa im narodila dcéra Blue Ivy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies