Na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave si koncertom pripomenú 25. výročie Nežnej revolúcie

NETKY.SK • 13 November 2014, 11:50 • 2 min
Na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave si koncertom pripomenú 25. výročie Nežnej revolúcie

BRATISLAVA - Symbolicky štrngotať kľúčmi budú môcť v pondelok 17. novembra na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí všetci, ktorí si chcú pripomenúť 25. výročie Nežnej revolúcie. Organizátori pripravili na tento deň hudobný program s názvom "Sme my národ holubičí?", v rámci ktorého vystúpia osobnosti novembrových udalostí a rôzni hudobníci.

slovakia

left justify in out

"Keď sme zistili, že pôvodná oslava Nežnej revolúcie na zimnom štadióne sa konať nebude, chceli sme niečo zorganizovať. Nebude to patetické, chceme to orientovať najmä na mladých ľudí, ktorí túto udalosť nezažili osobne," povedala na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave organizátorka podujatia Mária Vaškovičová. Poznamenala, že hoci bol program organizovaný na poslednú chvíľu, umelci oň mali veľký záujem aj bez honoráru. Program organizuje spoločnosť Krištáľové krídlo spolu s bratislavským Starým Mestom, moderovať ho bude herec a humorista Rastislav Piško.

 

Podujatie sa začne o 16.00 h a okrem hudobného programu sú pre návštevníkov pripravené aj diskusie o vnímaní demokracie mladými ľuďmi či očakávaniach od smerovania našej krajiny. Na mladých ľudí sa vo svojom príhovore sústredí aj kňaz Anton Srholec, ktorý verejnosť na námestí osloví prostredníctvom nahrávok pustených cez reproduktor. Z umelcov vystúpia Peter Bič Projekt, Metalinda, Martin Valihora, Adriena Bartošová a ďalší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies