Na Hungaroringu sa klebetilo o Alonsovi a Red Bulle

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 12:15 • 2 min
Na Hungaroringu sa klebetilo o Alonsovi a Red Bulle

BUDAPEŠŤ - Jednou z tém, ktoré budú v seriáli formuly 1 rezonovať aj počas letnej prestávky, je spojenie medzi tímom Red Bull a dvojnásobným majstrom sveta Fernandom Alonsom.

slovakia

left justify in out

Špekulácie o tom, že tím okolo Sebastian Vettela zaradil na zoznam potenciálnych nástupcov odchádzajúceho Marka Webber aj Španiela v službách Ferrari, sa začali šíriť na víkendovej Veľkej cene Maďarska. O tejto možnosti už údajne rokoval Alonsov manažér so šéfom Red Bullu Christianom Hornerom.

Alonso a Horner sa vyhli priamym vyjadreniam k tejto veci, Vettel by vraj svojho súčasného konkurenta v Red Bulle privítal. "Rozhovory medzi jazdcami a tímami sú vždy dôverné. Pripúšťam, že je tu pár jazdcov, ktorých sme si vytypovali," vyhlásil Horner a úradujúci šampión Vettel k téme podotkol: "Zaujímavé spojenie. V konečnom dôsledku však treba myslieť na dobro tímu. Musíme utvoriť silnú dvojicu pre nasledujúcu sezónu. Minulý týždeň sa hovorilo o Räikkönenovi, teraz je to Alonso." 

Klebety spustilo piatkové stretnutie Hornera s Alonsovým zástupcom Luisom Garcíom Abadom. Hovorilo sa o budúcnosti Carlosa Sainza mladšieho, ale údajne bola reč aj o Alonsovi, ktorý má s Ferrari zmluvu do roku 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies