Na hrádzi v Petržalke budú pre výstavbu D4 a R7 obmedzenia

NETKY.SK • 27 Máj 2019, 15:29 • 2 min
Na hrádzi v Petržalke budú pre výstavbu D4 a R7 obmedzenia

BRATISLAVA - Na hrádzi medzi Petržalkou a Rusovcami v Bratislave musia cyklisti, korčuliari i peší počítať tento týždeň s ďalšími obmedzeniami pre výstavbu bratislavského nultého obchvatu, diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Informuje o tom stavebník na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Od stredy do štvrtka (29.- 30. 5.) je naplánovaná betonáž prvého segmentu budúceho mosta cez Dunaj zo západného brehu v rámci výstavby diaľnice D4.

 

"Pri betonáži budú použité tri betonárske pumpy. Jedna z nich bude umiestnená medzi hrádzou a kanálom a pri betonáži sa bude rameno nachádzať nad korunou hrádze," spresnil stavebník.

 

img

 

Z bezpečnostných dôvodov bude preto premávka na korune hrádze v tomto čase čiastočne obmedzená počas pumpovania betónu približne na 20 minút. Chodci a cyklisti budú zastavení pred aj za miestom betonáže.

 

"Hneď ako sa práce ukončia, bude premávka na hrádzi opäť obnovená," deklaruje stavebník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona