Na hrade Strečno začne opäť strašiť

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 15:30 • 2 min
Na hrade Strečno začne opäť strašiť

STREČNO/ŽILINA – Na hrade Strečno začne v piatok 5. júla opäť strašiť. Hrad obsadia vedci všetkých čias, aby návštevníkom predstavili tienisté stránky svojich mysterióznych vynálezov a odhalili príbehy o ich vzniku. Tradičnú nočnú prehliadku hradu okorenenia nielen vedátori a ministrašidielka, ale aj iné tajomné bytosti a ohňová show.

slovakia

left justify in out

„Nočné prehliadky patria k najobľúbenejším podujatiam na hrade Strečno. Prvá tohtoročná strašidelná prehliadka z cyklu Strečniansky des sľubuje nové prekvapenia s primeranou dávkou strachu, ale predovšetkým zábavy. Nielen ohňom, hudbou, ale aj novou témou sa snažíme spestriť nočné putovanie našim hradom pre skalných, ale aj nových návštevníkov,“ povedala kastelánka hradu Katarína Repáňová. Piatkové nočné strašenie na Strečne potrvá od 20:00 do 23:00, posledný vstup do hradu je o 22:30. Návštevníci hradu zažijú počas prehliadky nebezpečenstvá genetického inžinierstva a novodobých technológií. „Na hlavnom nádvorí sa doktor Frankenstein s pomocou svojich asistentov a médií pokúsi vytvoriť svojho homuncula. Možno sa kus tejto bytosti ukrýva priamo vo vás a my ju z vášho tela vysekáme von. Navyše, tí z vás, ktorí prídu so zaujímavou pokrývkou hlavy či kreatívnym účesom, získajú ocenenie priamo od strašidelných vynálezcov,“ povedal Lukáš Tandara z divadelno-improvizačnej skupiny Kapor na scéne. O ohňovú show plnú tanca, divadla a umenia sa postará skupina Eiwhana zo Žiliny. „Tanec bude sprevádzaný strhujúcou a dynamickou hudbou, ktorá z tohto večera urobí magickú noc, očarí nejedného diváka a zavedie ho do sveta plného fantázie a mystiky,“ dodala členka ohňovej skupiny Denisa Funtíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies