Na horskom priechode Vrchslatina sú potrebné snehové reťaze

NETKY.SK • 7 Marec 2018, 09:00 • 2 min
Na horskom priechode Vrchslatina sú potrebné snehové reťaze

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, miestami suchý, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska miestami pokrytý vrstvou utlačeného snehu do troch, niekde až do piatich centimetrov.

Horské priechody (HP) sú zjazdné, povrch vozoviek je zväčša mokrý, okrem HP Vrchslatina, Besník, Čertovica, Huty a Vernár, kde je povrch vozoviek miestami pokrytý vrstvou kašovitého až utlačeného snehu do dvoch centimetrov, na HP Herlianske Sedlo až do piatich centimetrov.

Upozornenie pre vodičov:

Pozor na zľadovatený sneh na úsekoch ciest II/526 hr. okr. DT/PT - Kokava nad Rimavicou, II/537 Podbanské - Tatranská Lomnica, II/578 Skalka - Kremnica a na cestách III. triedy v oblastiach Poprad, Kremnica, Kokava nad Rimavicou!

Na HP Vrchslatina sú potrebné snehové reťaze pre vozidlá nad 10 m celkovej dĺžky.

Na ceste II/584 Srdiečko - Bystrá sú potrebné snehové reťaze pre všetku dopravu.

HP Šútovce (cesta III/1774) je uzatvorený pre vozidlá nad 10 m dĺžky.

HP Herlianske Sedlo (cesta II/546 v úseku Banské-Herľany) sa v zimnom období neudržiava. Nákladné vozidlá majú prejazd zakázaný.

Cesty II/549 Úhorná - Krásnohorské Podhradie a III/3227 Hrabušická Píla - Stratená sú uzatvorené pre všetku dopravu. Cesty sú v zimnom období neudržiavané.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies