Na horskom priechode Huty sa tvorí poľadovica

NETKY.SK • 17 Február 2016, 08:48 • 2 min
Na horskom priechode Huty sa tvorí poľadovica

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Povrch vozoviek na cestách I., II. a III. triedy je prevažne suchý až vlhký, miestami mokrý. V hornatejších oblastiach Slovenska je povrch vozoviek miestami pokrytý vrstvou utlačeného alebo kašovitého snehu do hrúbky dvoch centimetrov. Miestami zľadovatený sneh do jedného centimetra sa nachádza na úseku cesty II/526 hr. okr. Detva/Poltár - Kokava nad Rimavicou a II/578 Skalka - Kremnica.


Povrch vozoviek na horských priechodoch (HP) je prevažne vlhký alebo mokrý, okrem HP Herlianske Sedlo a Besník, kde sa na vozovke nachádza vrstva utlačeného snehu do hrúbky jedného až troch centimetrov. Na HP Huty sa tvorí poľadovica.

 

Nárazový alebo silný vietor je v okolí Jelšavy, Vrútok a Turian. Na ceste I/66 časť horský priechod Besník sa tvoria snehové jazyky. Na ceste I/14 na HP Šturec hrozí padanie stromov. Na ceste II/584 Srdiečko - Bystrá sú nutné snehové reťaze.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona