Na hollywoodskom Chodníku slávy pribudnú ďalšie mená

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 13:59 • 2 min
Na hollywoodskom Chodníku slávy pribudnú ďalšie mená

HOLLYWOOD - Na budúci rok odhalia na hollywoodskom Chodníku slávy hviezdy 34 osobnostiam. Spomedzi viac než stovky nominácií o nich rozhodla výberová komisia, ktorej predsedá producent Vin Di Bona.

slovakia

left justify in out

Medzi ocenenými budú napríklad Goldie Hawn, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Amy Adams, Hugh Laurie, Eva Longoria, Tyra Banks, John Legend alebo formácie 'N Sync a New Edition. Svoje hviezdy budú mať od roku 2017 aj skladateľ Jerry Goldsmith a speváčka Selena, ktorých si uctia posmrtne.


V kategórii filmov ocenia okrem Hawn, Johnsona, Reynoldsa a Adams aj Ritu Wilson, Jasona Batemana, Chrisa Pratta, Bretta Ratnera, Marka Ruffala a Georgea A. Romera. V televíznej kategórii to budú spolu s Lauriem, Longoriou a Banks tiež Andre Braugher, Ken Corday, Lee Daniels, Wolfgang Puck, Keri Russell, Haim Saban, George Segal, Sarah Silverman a Jeffrey Tambor. Spomedzi hudobníkov sa na Chodníku slávy ocitnú okrem spomínaných 'N Sync, New Edition, Goldsmitha, Legenda a Seleny aj rapper Ice Cube, duo Hall & Oates a Clarence Avant. Za divadelné a iné živé predstavenia sa komisia rozhodla udeliť hviezdy Crissovi Angelovi, Jeffovi Dunhamovi a Gustavovi Dudamelovi. Spomedzi rozhlasových osobností dostane hviezdu Elvis Duran.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies