Na hokejové finále sa kvôli svojim mužstvám chystá I. Radičová aj P. Nečas

NETKY.SK • 16 Február 2011, 08:28 • 2 min
Na hokejové finále sa kvôli svojim mužstvám chystá I. Radičová aj P. Nečas

Na hokejové finále sa kvôli svojim mužstvám chystá I. Radičová aj P. Nečas

slovakia

left justify in out

img

Na finálový zápas tohtoročných Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji sa chystajú slovenská premiérka Iveta Radičová aj jej český partner Petr Nečas. Obaja sú presvedčení o tom, že ich mužstvá sa prebojujú do súboja o najcennejší kov.
"Zhodli sme sa na tom, že budeme viacerí na finále, ale obávam sa, že hrajú iba dve mužstvá," s úsmevom poznamenala šéfka slovenskej exekutívy. Na dnešnom rozšírenom summite Vyšehradskej štvorky pozvala prítomných predsedov vlád na šampionát, ktorý sa uskutoční od 29. apríla do 15. mája v Bratislave a v Košiciach. "Dúfam, že si nájdu čas," adresovala svojim kolegom. Nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú by rada privítala 1. mája počas zápolenia medzi slovenským a nemeckým mužstvom.
Podľa Radičovej aj takéto diskusie a pozvania vnášajú na rokovania a summity ľudský rozmer, ktorý sa následne pretavuje do dobrých a konštruktívnych riešení.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies