Na Hlavnej stanici v Bratislave sa vykoľajil rýchlik spoločnosti RegioJet

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 19:10 • 2 min
Na Hlavnej stanici v Bratislave sa vykoľajil rýchlik spoločnosti RegioJet

BRATISLAVA - Dnes podvečer sa na bratislavskej Hlavnej stanici vykoľajil vlak IC 405 súkromného prepravcu RegioJet. TASR o tom informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavlíková.

slovakia

left justify in out

K vykoľajeniu došlo o 17.32 h pri natláčaní prázdnej vlakovej súpravy na 14. koľaj, priblížila. Vykoľajilo sa viacero vozňov súpravy. K zraneniu osôb nedošlo, vlak bol v tom čase prázdny. Súpravu iba pristavovali na nástupište.
     

Vlak IC 405 premáva na trase Bratislava - Košice. Pre vykoľajenie je odrieknutý na celej trase, priblížila hovorkyňa ŽSR. Dopravu na Hlavnej stanici táto udalosť skomplikovala iba čiastočne. "Je možná všetkými smermi, ale s nepatrným meškaním vlakov do desať minút," uviedla Pavlíková.
     

Príčiny vykoľajenia súpravy budú predmetom vyšetrovania. Hovorkyňa ŽSR ich vopred nechcela bližšie špecifikovať. Zatiaľ tiež nespresnila škodu, ktorá vykoľajením vznikla ŽSR a súkromnému prepravcovi.
     

RegioJet na svojej webovej stránke oznamuje, že vlak IC 405 je z prevádzkových dôvodov zrušený. Cestujúcim vráti spoločnosť cestovné v plnej výške.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona