Na hlavnej ceste v Svite menia dopravné značenie, pôjde sa aj 70 km/h

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 09:10 • 2 min
Na hlavnej ceste v Svite menia dopravné značenie, pôjde sa aj 70 km/h

SVIT – Na ceste I/18 v podtatranskom meste Svit v týchto dňoch menia dopravné značenie. V intraviláne mesta dôjde v niektorých úsekoch k zmene najvyššej povolenej rýchlosti z 50 kilometrov za hodinu na 70 kilometrov za hodinu. O zmenách v doprave informuje internetová stránka mesta Svit.

slovakia

left justify in out

Najvyššia povolená rýchlosť 70 kilometrov za hodinu bude v smere z Popradu po križovatku cesty s miestnou komunikáciou na Hviezdoslavovej ulici a naopak. Táto rýchlosť bude povolená i v smere od Žiliny po hornú bránu miestneho podniku Chemosvit.

 

"Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade na základe vlastných skúseností pri výkone dohľadu nad cestnou premávkou a zmene dopravného značenia na ceste I/18 navrhol Okresnému úradu Prešov zmenu a umiestnenie nového dopravného značenia v meste Svit," uvádza sa na internetovej stránke. Okresný úrad Prešov návrhu vyhovel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies