Na Hip Hop Kempe sa pätnásty raz predstaví Kontrafakt

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:07 • 2 min
Na Hip Hop Kempe sa pätnásty raz predstaví Kontrafakt

PRAHA - Na festivale Hip Hop Kemp, ktorého pätnásty ročník sa uskutoční 18. až 20. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové, sa aj tento rok predstaví slovenská skupina Kontrafakt.

slovakia

left justify in out

Pre trojčlennú formáciu pôjde už o pätnástu účasť na tomto podujatí, keďže doteraz vystúpila na všetkých predchádzajúcich ročníkoch.

 

Formácia Kontrafakt vznikla v roku 2001 v Piešťanoch a jej členmi sú Rytmus (vlastným menom Patrik Vrbovský), Ego (Michal Straka) a Anys (Ondrej Beňačka). Na konte majú albumy E.R.A. (2004), Bozk na rozlúčku (2007) a Navždy (2013). Okrem toho vydali aj DVD Murdardo Mulano Tour 2005.

 

Na Hip Hop Kempe sa tento rok predstavia napríklad aj Method Man & Redman, Pete Rock & CL Smooth, Boot Camp Clik (Buckshot, Rock, General Steele, Tek a Top Dog), Masta Ace, Asher Roth, A-F-R-O, Assasin, Artifacts, Jigmastas, Machine Gun Kelly, Anderson.Paak & The Free Nationals, Mick Jenkins, The Underachievers, Raz Fresco, DJ Nu-Mark, Wiley, Looptroop Rockers, Prago Union & Champion Sound, Tede, H16, IdeaFatte, Paulie Garand & Kenny Rough či Pio Squad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona