Na Hip Hop Kemp prídu aj Main Source

NETKY.SK • 22 Apríl 2017, 12:51 • 2 min
Na Hip Hop Kemp prídu aj Main Source

PRAHA - Na šestnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp, ktorý sa uskutoční 17. až 19. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové, vystúpi aj kanadsko-americká skupina Main Source. Organizátori podujatia okrem toho potvrdili aj účasť ďalších troch interpretov, ktorými sú americký rapper a producent Deca, Poliak Ten Typ Mes a rakúska formácia Waxolutionists.

slovakia

left justify in out

Už skôr ohlásenými vystupujúcimi sú D.I.T.C., Jedi Mind Tricks, Skyzoo & Apollo Brown, Rah Digga & Lyric Jones, Oddisee & Good Compny, Little Sims, Rejjie Snow, Kontrafakt, Suff Daddy & The Lunch Birds, Slowy & 12Vince, PRO8L3M, W.E.N.A. & Sarius a Grammatik.

Formáciu Main Source založili v roku 1989 dídžeji Sir Scratch a K-Cut z kanadského Toronta spoločne s rapperom a producentom Large Professorom z New Yorku. Debutovali o dva roky neskôr albumom Breaking Atoms, na ktorom v skladbe Live At The Barbeque hosťoval aj Nas. Išlo o vôbec prvú vydanú skladbu, v ktorej sa tento rapper objavil. Large Professor po tomto albume skupinu opustil a vydal sa na sólovú dráhu. V skupine ho nahradil rapper Mikey D, s ktorým nahrali druhý a zároveň posledný album Fuck What You Think (1994), po ktorom ukončili činnosť. Na Hip Hop Kempe sa však predstavia v pôvodnej zostave.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona