Na Hip Hop Kemp príde aj Rah Digga

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 11:27 • 2 min
Na Hip Hop Kemp príde aj Rah Digga

BRATISLAVA - Na šestnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp vystúpi aj americká rapperka Rah Digga, ktorá v utorok 4. apríla odohrala koncert v bratislavskom Nu Spirit Clube. Spolu so 42-ročnou rodáčkou z New Jersey sa predstaví aj rapperka Lyric Jones.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia, ktoré sa uskutoční 17. až 19. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové, okrem toho potvrdili aj účasť ďalších interpretov. Konkrétne ide o formácie Kontrafakt, Slowy & 12Vince a PRO8L3M, pričom prvá menovaná sa predstavila na zatiaľ všetkých ročníkoch tohto festivalu. Už skôr ohlásenými vystupujúcimi sú D.I.T.C., Jedi Mind Tricks, Skyzoo & Apollo Brown, Oddisee & Good Compny a Grammatik.

Rah Digga, vlastným menom Rashia Fisher, odštartovala kariéru v roku 1995. Bola členkou skupiny Twice The Flavor a neskôr pôsobila aj v The Outsidaz. V roku 1996 hosťovala v skladbe Cowboys od legendárnych Fugees. Následne sa stala členkou zoskupenia Flipmode Squad, ktoré založil Busta Rhymes. Svoj debutový album s názvom Dirty Harriet, na ktorom hosťovali napríklad spomínaný Busta Rhymes alebo Eve, vydala v roku 2000. V roku 2007 opustila Flipmode Squad a odvtedy ponúkla nahrávku Classic (2010). Držiteľka BET Hip Hop Award má na konte single ako Tight, Party And Bullshit, Classic, Made MC alebo Angela Davis.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies