Na Hip Hop Kemp príde aj kapela Jedi Mind Tricks

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 15:33 • 2 min
Na Hip Hop Kemp príde aj kapela Jedi Mind Tricks

BRATISLAVA - Na šestnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp, ktorý sa uskutoční 17. až 19. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové, sa predstaví americká skupina Jedi Mind Tricks.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia okrem toho informovali, že na festival prídu aj americký rapper Skyzoo a producent Apollo Brown, ktorí predstavia skladby zo spoločného albumu The Easy Truth (2016). Mená ďalších vystupujúcich budú zverejňovať postupne.

Skupina Jedi Mind Tricks vznikla v roku 1993 vo Philadelphii a v súčasnosti ju tvoria rapper Vinnie Paz, producent Stoupe a DJ Kwestion. V minulosti bol členom formácie aj rapper Jus Allah. Jedi Mind Tricks debutovali v roku 1996 EP nahrávkou Amber Probe, pričom svoj prvý album The Psycho-Social, Chemical, Biological & Electro-Magnetic Manipulation Of Human Consciousness vydali o rok neskôr.

 

Po ňom nasledovali nahrávky Violent By Design (2000), Visions Of Gandhi (2003), Legacy Of Blood (2004), Servants In Heaven, Kings In Hell (2006), A History Of Violence (2008), Violence Begets Violence (2011) a The Thief And The Fallen (2015). Tento rok plánujú vydať album The Bridge And The Abyss.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies