Na Hip Hop Kemp príde aj Hopsin

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 09:31 • 2 min
Na Hip Hop Kemp príde aj Hopsin

PRAHA - Na štrnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp, ktorý sa uskutoční 20. až 22. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové, sa predstaví aj americký rapper a producent Hopsin.

slovakia

left justify in out

Okrem neho organizátori oznámili aj účasť holandskej formácie Dope D.O.D. a českej skupiny Sodoma Gomora. Už skôr potvrdenými interpretmi tohtoročného Hip Hop Kempu sú formácia Run The Jewels, dvojica Royce Da 5'9" a DJ Premier a rapper Yelawolf. Vstupenky sú predaji v sieti Eventim v cene 46,36 eura, VIP lístky stoja 91,21 eura.


Dvadsaťdeväťročný Hopsin, vlastným menom Marcus Jamal Hopson, pochádza z Los Angeles a hudbe sa začal venovať v roku 2003. Debutoval však až o päť rokov neskôr, keď vydal singel Pans In The Kitchen. Ten pochádza z albumu Gazing At The Moonlight (2009), po ktorom vydal ešte nahrávky Raw (2010) a Knock Madness (2013). Tento rok plánuje vydať štvrtú štúdiovku s názvom Pound Syndrome. Okrem hudby sa občasne venuje aj herectvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies