Na Grape prídu aj Foals, Selah Sue, MO, Sigma a Balthazar

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 13:49 • 2 min
Na Grape prídu aj Foals, Selah Sue, MO, Sigma a Balthazar

BRATISLAVA - Na šiestom ročníku festivalu Grape, ktorý sa uskutoční 14. a 15. augusta na piešťanskom letisku, vystúpia aj anglická indierocková kapela Foals, belgická hudobníčka Selah Sue, dánska speváčka MO, britské drum'n'bassové duo Sigma a belgická skupina Balthazar.

slovakia

left justify in out

"Foals a MO si vyslovene vypýtali fanúšikovia na fóre nášho webu a je fajn, že sa nám ich podarilo pre tento rok priviezť. Samozrejme aj nám sa páčia a máme z toho veľkú radosť. Selah Sue je taký hudobný zjav, že by ju chcel asi každý festival, a tak keď nás oslovil jej manažment, neváhali sme ani sekundu. A napríklad Balthazar sme chceli už minulý rok, lebo sme sami fanúšikmi tejto kapely. Po ich minuloročnom vystúpení v Prahe sme si povedali, že to musíme skúsiť znovu a podarilo sa,“ uviedol spoluorganizátor festivalu Ján Trstenský.

 

Okrem spomínanej pätice už účasť na podujatí potvrdili aj Kadebostany, Triggerfinger, BRNS, Intergalactic Lovers, Netsky, Wild Tides, Tata Bojs, Monikino Kino, Rebeka, Carnival Youth, Flirtini a FVLCRVM. Permanentka momentálne stojí 40 eur, pričom od 1. apríla sa cena zvýši o päť eur, na mieste bude stáť 50 eur. V predpredaji sú aj jednodňové lístky na sobotu za 40 eur, na mieste to bude 45 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies