Na Grape festivale vystúpia aj The Maccabees

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 15:19 • 2 min
Na Grape festivale vystúpia aj The Maccabees

BRATISLAVA - Na šiestom ročníku festivalu Grape, ktorý sa uskutoční 14. a 15. augusta na piešťanskom letisku, vystúpia aj anglická indierocková kapela The Maccabees a slovinský dídžej a producent Gramatik.

slovakia

left justify in out

 Na svojej oficiálnej webstránke to oznámili organizátori podujatia.

 

The Maccabees vznikli v roku 2004 v Londýne a debutovali o tri roky neskôr albumom Colour It In. Po nej nasledovali štúdiovky Wall Of Arms (2009) a Given To The Wild (2012), pričom posledná menovaná získala nomináciu na prestížnu Mercury Prize. Medzi ich najznámejšie skladby patria About Your Dress, Love You Better, Pelican, Ayla alebo Went Away. Tento rok plánujú vydať nový album, ktorého názov však zatiaľ neprezradili. 

 

Okrem The Maccabees a Gramatika už účasť na podujatí potvrdili aj Foals, Kadebostany, Selah Sue, MO, Triggerfinger, BRNS, Intergalactic Lovers, Sigma, Netsky, Wild Tides, Balthazar, Genius Locci, Lenka Dusilová, Tata Bojs, Monikino Kino, Luno Unplugged, The Drain, Rebeka, Carnival Youth, Flirtini, Fresh Out Of The Bus a FVLCRVM. Permanentka momentálne stojí 40 eur, pričom od 1. apríla sa cena zvýši o päť eur, na mieste bude stáť 50 eur. V predpredaji sú aj jednodňové lístky na sobotu za 40 eur, na mieste to bude 45 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies