Na Grammy vystúpia aj Demi Lovato, Meghan Trainor a John Legend

NETKY.SK • 10 Február 2016, 17:06 • 2 min
Na Grammy vystúpia aj Demi Lovato, Meghan Trainor a John Legend

BRATISLAVA - Na 58. ročníku odovzdávania cien Grammy, ktoré sa uskutoční v pondelok 15. februára v losangeleskom Staples Center, sa predstavia aj americké speváčky Demi Lovato a Meghan Trainor spolu s ich kolegami Johnom Legendom a Lukom Bryanom. Hudobníci spoločne predvedú najväčšie hity amerického speváka, skladateľa a herca Lionela Richieho, ktorému sa Národná akadémia nahrávacích umení a vied tento rok rozhodla udeliť špeciálne ocenenie MusiCares Person of the Year.

slovakia

left justify in out

Spomínaní interpreti a interpretky sa tak pridajú k už skôr zverejneným vystupujúcim, ktorými sú Taylor Swift, Rihanna, Adele, Ellie Goulding, Andra Day, Lady Gaga, Carrie Underwood, Kendrick Lamar, Pittbull, Hollywood Vampires, The Weeknd, James Bay, Sam Hunt, Little Big Town, Skrillex, Robin Thicke, Carie Underwood či Justin Bieber s projektom Jack Ü.


Tohtoročnému zoznamu kandidátov na Grammy vládne Kendrick Lamar, ktorý si na konto pripísal jedenásť nominácií, pričom za album To Pimp A Butterfly (2015) môže získať aj najprestížnejšiu cenu Album roka. V tejto kategórii majú nomináciu aj Alabama Shakes, Chris Stapleton, Taylor Swift a The Weeknd. Poslední dvaja si vyslúžili po sedem nominácií. Medzi nominovanými sa nachádzajú aj John Legend a Meghan Trainor. Tridsaťsedemročný autor hitu All Of Me má tento rok možnosť získať až štyri ocenenia, a to v kategóriách Najlepšia pôvodná pieseň pre film, televíziu alebo iné, Najlepšia rapová skladba a Najlepšia rapovo-spievaná spolupráca, v ktorej je nominovaný hneď dvakrát. Trainor si zas môže odniesť trofej ako Najlepší nováčik roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies