Na gastronomickom festivale vznikol rekord v jedení grilovaného kurčaťa

NETKY.SK • 21 Máj 2012, 23:45 • 2 min
Na gastronomickom festivale vznikol rekord v jedení grilovaného kurčaťa

Na gastronomickom festivale vznikol rekord v jedení grilovaného kurčaťa - Gurmán Rekord v jedení grilovaného kurčaťa v časovom limite tri minúty sa dnes popoludní podarilo vytvoriť na trojdňovom (18. 20.

slovakia

left justify in out

img

Rekord v jedení grilovaného kurčaťa v časovom limite tri minúty sa dnes popoludní podarilo vytvoriť na trojdňovom (18. - 20. mája) gastronomickom festivale Grilliada. Ten sa koná na banskobystrickom Námestí slobody. Podľa slov projektovej manažérky festivalu Martiny Tršovej ide o ustanovujúci rekord a bude zapísaný do Knihy slovenských rekordov.
      O rekord sa postaral Ľubomír Štubňa, ktorému sa podarilo v spomínanom časovom limite zjesť 331 gramov kurčaťa v čistej váhe bez kostí. O rekord sa pritom pokúsili štyria muži. Ako Tršová priblížila atmosféru pred pódiom, na ktorom sa rekord pokúšali dosiahnuť, súťažiacich tu povzbudzovali známi.
      Festival Grilliada sa oproti vlaňajšku koná na väčšej ploche a organizátori ho predĺžili na tri dni.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies