Na Galvaniho ulici v Bratislave vykradli trafiku, firme vznikla škoda vyše 19-tisíc eur!

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 14:49 • 2 min
Na Galvaniho ulici v Bratislave vykradli trafiku, firme vznikla škoda vyše 19-tisíc eur!

BRATISLAVA - Policajti hľadajú zlodejov, ktorí sa 3. júla vlámali do trafiky na Galvaniho ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Lúpežníci vnikli do predajne v čase od polnoci do 5.00 h a deaktivovali tam alarm. "Z priestorov predajne následne odcudzili balíky cigariet rôznych značiek, tabak, zapaľovače, lístky MHD, pohľadnice, okuliare a SIM karty rôznych mobilných operátorov. Následne vypáčili uzamykateľnú plechovú skriňu, z ktorej si odniesli finančnú hotovosť vo výške viac ako 1900 eur," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Firme tak vznikla škoda doposiaľ vyčíslená na viac ako 19.200 eur.
     

"Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," doplnila hovorkyňa. Ľudí, ktorí boli v čase krádeže v priestoroch predajne, zachytili bezpečnostné kamery, po ich totožnosti polícia pátra. "Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na fotografiách - videozázname, oznámte na čísle polície 158, na čísle 09610 32 155 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzvala policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies