FOTO Výbuch v dunajskostredskom bare, škodu odhadujú na státisíce eur

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 13:02 • 2 min
FOTO Výbuch v dunajskostredskom bare, škodu odhadujú na státisíce eur

DUNAJSKÁ STREDA - V Dunajskej Strede na Galantskej ulici dnes o tretej hodine ráno horel bar. V čase, keď na miesto prišli hasiči, bol už objekt celý v plameňoch.

slovakia

left justify in out

Podľa slov hovorkyne Prezídia Hasičského a záchranného zboru SR Zuzany Farkasovej hasiči z Dunajskej Stredy a Šamorína oheň uhasili a zároveň rozobrali aj konštrukciu budovy. Polícia už v súvislosti s požiarom baru začala trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie.

 

„Udalosť bola na políciu nahlásená dnes, krátko pred treťou hodinou ráno. Na miesto požiaru boli privolaní experti, pyrotechnici a chemici z Kriminalisticko-expertízneho ústavu v Bratislave, ktorí prehľadali objekt,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. Ako doplnila, škoda na prevádzke bola odhadnutá do výšky 210.000 eur, z toho 150.000 eur bol odhad škody na budove. Polícia momentálne preveruje, či požiar nevznikol na základe úmyselného konania.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona