Na futbalové zápasy už predali 1,6 milióna vstupeniek

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 11:26 • 2 min
Na futbalové zápasy už predali 1,6 milióna vstupeniek

Na futbalové zápasy už predali 1,6 milióna vstupeniek

slovakia

left justify in out

img

Organizátori olympiády v Londýne už predali 1,6 milióna vstupeniek na futbalové turnaje mužov a žien. K dispozícii však stále zostáva takmer pol milióna lístkov.
      Podľa hovorkyne londýnskeho organizačného výboru Jackie Brockovej-Doyleovej prekročil počet predaných vstupeniek hranicu 1,4 milióna počas EURO 2012. Futbal je vedno s lukostreľbou prvým športom, ktorý začína olympijské dianie.
      Na futbal sa predalo viac vstupeniek ako na akýkoľvek iný šport. Spôsobila to hlavne veľká kapacita štadiónov, aj keď vládli isté obavy, že zápasy veľa fanúšikov nepritiahnu. Organizátori už počas týždňa uviedli, že okolo osemdesiat percent 37-tisícového davu fanúšikov, ktorí plánovali navštíviť stredajšie zápasy žien USA - Francúzsko a Kolumbia - Severná Kórea, dostali vstupenky zadarmo.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies