Na Floride popravili dvojnásobného vraha

NETKY.SK • 14 November 2014, 06:57 • 2 min
Na Floride popravili dvojnásobného vraha

STARKE - V americkom štáte Florida popravili dnes smrtiacou injekciou muža, ktorý pred 22 rokmi zastrelil spiacu manželku a následne znásilnil a zastrelil svoju maloletú nevlastnú dcéru. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa úradu guvernéra štátu Florida bol 43-ročný Chadwick Banks vyhlásený za mŕtveho vo štvrtok o 19.27 h miestneho času (piatok 01.27 h SEČ) po tom, ako mu vo Floridskej štátnej väznici podali smrtiacu injekciu.
      

Banks bol na trest smrti odsúdený za to, že v septembri 1992 na predmestí floridskej metropoly Tallahassee zavraždil desaťročnú Melody Cooperovú. Za vraždu jej matky a svojej manželky mu súd vymeral doživotný trest. Banks obe vraždy spáchal 24. septembra 1992, keď sa približne o 03.00 h vrátil domov po noci strávenej popíjaním a hraním biliardu v miestnom hostinci. Najprv z bezprostrednej blízkosti usmrtil strelou do hlavy svoju spiacu manželku a následne brutálne znásilnil a takisto chladnokrvne zastrelil svoju nevlastnú dcéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies