Na festivale Rock for People vystúpi aj Steven Seagal

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 10:55 • 2 min
Na festivale Rock for People vystúpi aj Steven Seagal

HRADEC KRÁLOVÉ - Na 20. ročníku festivalu Rock for People, ktorý sa bude konať od 3. do 5. júla v Hradci Králové, vystúpi aj americký herec a majster bojových umení Steven Seagal. Zahrá a zaspieva spolu so svojou bluesovou kapelou.

slovakia

left justify in out

„Steven Seagal je totiž veľmi dobrým gitaristom a spevákom, ktorý si ctí tradície veľkých majstrov. Jeho autentický bluesový prejav rokmi dozrieval i vďaka spoločnému džemovaniu s legendami, akými boli a sú Bo Diddley, John Lee Hooker alebo B. B. King. Jeho hudobným guru bol Clarence "Gatemouth" Brown, louisianský a texaský bluesman, ktorý zomrel vo veku 81 rokov po komplikovanej evakuácii zapríčinenej hurikánom Katrina,“ uviedli na oficiálnej webstránke festivalu www.rockforpeople.cz.

 

Účasť na podujatí už skôr potvrdili Biffy Clyro, Madness, Chase & Status, The Naked and Famous, Netsky, The Afghan Whigs, Asian Dub Foundation, Molotov Jukebox, We Came As Romans, Emmure, Tricot, Tom Odell, Holy Esque, The Strypes, School is Cool, Thepetebox, Lucie a Manu Chao. Vstupenky v súčasnosti stoja 1490 českých korún (v prepočte približne 54 eur). 

 

Šesťdesiatdvaročný Seagal sa však ešte predtým predstaví aj na Slovensku. S bluesovou kapelou vystúpi 21. júna v prešovskom amfiteátri na Dobrom festivale. Herec bude tiež o deň neskôr viesť tréning v profesionálnom výcvikovom centre Red Dragon v Strážskom. 

 

Steven Seagal je známy napríklad z filmov Nico - Viac než zákon (1988), Ťažko ho zabiť (1990), Muž so znakom smrti (1990), Prepadnutie v Pacifiku (1992), Aljaška v plameňoch (1994), Prepadnutie 2: Temné územie (1995), Boeing 747 v ohrození (1996), Patriot (1998), Smrteľný zásah (2001), Zem krvavého slnka (2005) alebo Machete (2010). Na konte má dva štúdiové albumy - Songs from the Crystal Cave (2005) a Mojo Priest (2006). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona