Na festivale Pohoda vystúpi aj americké duo Odesza

NETKY.SK • 12 Január 2016, 10:24 • 2 min
Na festivale Pohoda vystúpi aj americké duo Odesza

BRATISLAVA - Na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda vystúpi aj americké hudobné duo Odesza. Organizátori o tom informovali na oficiálnej webstránke podujatia.

slovakia

left justify in out

Formácia sa pripojí k už ohláseným PJ Harvey, Parov Stelar, Sigur Rós, Gogol Bordello, Saul Williams, Spor, Chicks on Speed, HO99O9, My Baby a K-X-P. Jubilejný 20. ročník festivalu sa bude konať v dňoch 7. až 9. júla na letisku v Trenčíne.


Duo Odesza pochádza zo Seattlu a tvoria ho Harrison Mills, známy ako CatacombKid, a Clayton Knight vystupujúci aj ako BeachesBeaches. Úspech im priniesol debutový počin Summer's Gone (2012). O rok neskôr vydali EP nahrávku My Friends Never Die a v roku 2014 to bol album In Return. Spolupracovali s vokalistkami ako Shy Girls, Madelyn Grant či Zyra, s ktorou nahrali úspešný singel Say My Name.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies