Na festivale Hip Hop Žije vystúpi aj Rick Ross

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 09:54 • 2 min
Na festivale Hip Hop Žije vystúpi aj Rick Ross

BRATISLAVA - Headlinerom festivalu Hip Hop Žije bude americký rapper Rick Ross.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný interpret sa predstaví počas bratislavskej zastávky podujatia, ktorá sa bude konať od 29. júna do 1. júla. "Sme naozaj radi, že sme sa dohodli s manažérmi tohto fantastického hudobníka. Aj jeho účasťou sa môže tento ročník festivalu zaradiť k tým, na ktoré len tak nezabudneme. Rick Ross je skutočná americká legenda s kontroverznou minulosťou. Má síce pseudonym podľa drogového dílera, no ako sa ukázalo pred desiatimi rokmi počas jeho sporu s 50 Centom, jeho skutočná povaha je iná. Vtedy sa prevalilo, že spolupracoval s políciou," povedal jeden z organizátorov podujatia Boris Marhanský. "Bol to zatiaľ najťažší booking. Ricka Rossa sa snažíme získať už tretí rok a tešíme sa, že to konečne vyšlo," prezradil spoluorganizátor Marián Baláž.

Festival sa uskutoční aj na Domaši, Duchonke, v Ostrave a po prvý raz v Prahe. "Veľmi sa tešíme z toho, že sa nám tento rok po prvý raz podarilo dohodnúť sa aj s Kalim, ktorého veľmi radi privítame na festivale. Samozrejme, nebudú chýbať také stálice ako Rytmus, Majk Spirit, Separ, Ego, ale aj vynikajúca speváčka Sima. Stále sa snažíme náš festival vylepšovať. Fanúšikom môžeme sľúbiť skvelé vystúpenia, sprievodné podujatia a servis," uviedol spoluorganizátor festivalu Marko Šebesta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies