Na festivale Grape vystúpia Two Door Cinema Club

NETKY.SK • 14 December 2016, 16:58 • 2 min
Na festivale Grape vystúpia Two Door Cinema Club

BRATISLAVA - Organizátori hudobného festivalu Grape predstavili mená prvých potvrdených účinkujúcich 8. ročníka, ktorý sa bude konať 11. a 12. augusta na letisku v Piešťanoch.

slovakia

left justify in out

Na podujatí sa predstavia severoírska indierocková kapela Two Door Cinema Club, elektronické formácie Moderat z Nemecka a Metronomy z Anglicka, americká dreampopová skupina Cigarettes After Sex a nórska speváčka Aurora. Vstupenky na festival sú už v predaji.

 


Formácia Two Door Cinema Club vznikla v roku 2007 a jej zostavu tvoria Alex Trimble (spev, gitara, syntetizátor), Sam Halliday (gitara, vokály) a Kevin Baird (basgitara, vokály). Debutovali v roku 2009 EP nahrávkou Four Words To Stand On. O rok neskôr vydali album Tourist History, z ktorého pochádzajú single Something Good Can Work, I Can Talk, Undercover Martyn, Come Back Home a What You Know. V roku 2012 vydali druhú štúdiovku Beacon, ktorá obsahuje single Sleep Alone, Sun a Next Year. Nahrávka debutovala na prvej priečke írskeho albumového rebríčka. Tento rok v októbri ponúkli tretí album Gameshow.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies