Na festivale Grape vystúpi česká kapela Midi Lidi

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 15:30 • 2 min
Na festivale Grape vystúpi česká kapela Midi Lidi

BRATISLAVA - Na siedmom ročníku festivalu Grape, ktorý sa bude konať 12. a 13. augusta na letisku v Piešťanoch, vystúpi aj česká formácia Midi Lidi.

slovakia

left justify in out

Z Českej republiky zavíta aj duo VR/Nobody a skupiny Luno a Skyline. Okrem toho na festivale zahrá česko-slovenské duo Monikino Kino. Mená nových potvrdených interpretov predstavili dnes organizátori. Už skôr potvrdenými interpretmi aktuálneho ročníka sú Bloc Party, MO, Dub FX, Netsky, Milky Chance, Camo & Krooked, HVOB, Circa Waves, All Twins, Jake Bugg, Bokka, Crystal Castles, Kaytranada, Scarecrow a Jan Blomqvist & Band. Slovenskú scénu zastúpia Walter Schnitzelsson, Purist, Bulp, Max Bazowski, Fresh Out Of The Buss, Jimmy Pé, Subtension a Inkwall.


Midi Lidi je zoskupenie z Brna, ktoré spolu funguje od roku 2006. Prvý album s názvom Čekání na Robota (2007) si vyslúžil nomináciu ceny Anděl. Skupina sa dostala do pozornosti najmä vďaka filmu Protektor (2009) Marka Najbrta, ku ktorému nahrali soundtrack a ktorý neskôr ocenili Českým levom. Na konte majú okrem ďalších soundtrackov aj albumy Hastrmans, Tatrmans & Bubáks (2009) a Operace "Kindigo!" (2011).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies