Na festivale Grape vystúpi aj Jana Kirschner

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 14:03 • 2 min
Na festivale Grape vystúpi aj Jana Kirschner

BRATISLAVA - Na siedmom ročníku festivalu Grape, ktorý sa bude konať 12. a 13. augusta na letisku v Piešťanoch, vystúpi aj slovenská speváčka Jana Kirschner. Tridsaťsedemročná interpretka sa na podujatí predstaví po prvý raz. Organizátori o tom informovali dnes prostredníctvom oficiálnej stránky festivalu na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Už skôr potvrdenými interpretmi aktuálneho ročníka sú Bloc Party, MO, Dub FX, Netsky, Milky Chance, Camo & Krooked, HVOB, Circa Waves, All Twins, Jake Bugg, Bokka, Crystal Castles, Kaytranada, Scarecrow a Jan Blomqvist & Band. Slovenskú scénu okrem Kirschner zastúpia Walter Schnitzelsson, Purist, Bulp, Max Bazowski, Fresh Out Of The Buss, Jimmy Pé, Subtension a Inkwall. Z Českej republiky zavítajú formácia Midi Lidi, duo VR/Nobody a skupiny Luno a Skyline. Okrem toho na festivale zahrá česko-slovenské duo Monikino Kino.


Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010), Moruša: Biela (2013), Moruša: Čierna (2014) či Moruša: Remixed (2015).

 

Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom. Za album Moruša: Čierna získala Radio_Head Award v kategórii Album roka - Cena kritikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona